Tarieven

 

Hondenuitlaatservice het Zand werkt met verschillende tarieven. U kunt bij ons een losse wandeling kopen, maar ook verschillende strippenkaarten. Zo kunt u voor uzelf bekijken wat het handigste is. 

Wij bieden zowel flits, korte en lange wandelingen aan. Na een wandeling kijken wij altijd of de waterbak ververst moet worden.

De flitswandelingen bestaan uit een wandeling van 5 tot 10 minuten. De tarieven die hieronder vermeld staan, gelden voor een afstand tot en met 5 km enkele reis vanaf ons kantoor. Als de afstand meer bedraagt, komt er een toeslag van € 0,25 per km bij. 

De korte wandelingen bestaan uit een wandeling van 15 tot 20 minuten. De tarieven die hieronder vermeld staan, gelden voor een afstand tot en met 7,5 km enkele reis vanaf ons kantoor. Als de afstand meer bedraagt, komt er een toeslag van € 0,25 per km bij.

De lange wandelingen bestaan uit een wandeling van 30 tot 35 minuten. De tarieven die hieronder vermeld staan, gelden voor een afstand tot en met 15 km enkele reis vanaf ons kantoor.

Mocht u iets anders willen, is dit altijd bespreekbaar. Het intakegesprek is gratis.

Ook verkopen wij waardebonnen in de vorm van 1, 5 of 10 wandelingen. Wilt u eens een origineel cadeau geven? Denk dan aan ons.

  


Flitswandeling

Korte wandeling

Lange wandeling

Losse wandeling

€ 6,00

€ 7,65

€ 14,25

Strippenkaart 5 keer

€ 28,75

€ 37,50

€ 70,15

Strippenkaart 10 keer

€ 55,00

€ 73,50

€ 137,70

 

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 1 hond; een 2e hond binnen hetzelfde gezin wordt uitgelaten voor 50% van bovenstaande prijzen. De strippenkaarten zijn 6 maanden geldig na aankoop.

Voor de losse wandelingen geldt een toeslag van 15% in het weekend en op feestdagen.

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden. Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan is dit geen probleem wanneer u dit meer dan 24 uur van te voren laat weten. Annuleert u minder dan 24 uur van te voren, dan moeten wij helaas de kosten in rekening brengen.

Wij geven geen geld terug op gekochte wandelingen.

 

Betalingen

Het te betalen bedrag dient vooraf bijgeschreven te zijn op rekening NL 83 SNSB 0909 3781 26 t.n.v. Hondenuitlaatservice het Zand te Tilburg.

   

De tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 

 Klik hier om contact met ons op te nemen.