Recensies

 

"Mijn schoonmoeder Corry heeft vorig jaar ergens in oktober een leenhondje gekregen om op te passen. Dit nadat haar eigen hondje ingeslapen moest worden, waarvoor zij ruim 10 jaar had gezorgd, Er was echter wel een probleem. Gezien haar leeftijd van 91 jaar, kon zij de hond echter geen 3 keer meer uitlaten. Dus ik zoeken op internet naar een hondenuitlaatservice. Ik kwam vrij snel uit bij "Hondenuitlaatservice het Zand". Bij de eerste afspraak was er al meteen een klik met de eigenaresse Daan. Wij zijn dan ook meteen met de uitlaatservice aan de gang gegaan. Tussentijds kan zonder enige moeite aangepast worden aan het aantal dagen en uren. Dus zij zijn erg flexibel, wat dan ook erg prettig is voor de "afnemer" van de dienst. Ook de betrokkenheid van de personen die de hond uitlaten, alleen maar lof. ZIj zijn erg betrokken met hond en schoonmoeder. Niet alleen de hond wordt uitgelaten, maar er is tevens een sociale controle op schoonmoeder. Als zij zich niet lekker voelt, krijg je meteen een mailtje omtrent de bevindingen en dat is voor ons ook weer erg geruststellend. Het is al met al een zeer goede beslissing geweest om met hen in zee te gaan." Ruud (Tilburg)

 

 

"Na een gedegen speurtocht op internet ben ik in april 2016 met mijn teckel Joep, een opa van 14, bij Hondenuitlaatservice het Zand terechtgekomen. Ik was bewust op zoek naar een uitlaatservice die individuele wandelingen aanbiedt. Joep is te oud om met drukke groepen in een busje mee te gaan en ook zijn hart kan dit soort situaties niet meer aan. Daarbij kan hij niet meer lang wandelen en biedt deze uitlaatservice verschillende soorten wandelmogelijkheden. 
Ik heb contact gezocht via de e-mail en ik had binnen de kortste tijd een reactie terug. De warmte en de zorg voor dieren kwam al direct naar voren in de e-mails. Ook tijdens het kennismakingsgesprek had ik een goed en veilig gevoel. Wat een fijne, lieve mensen. Joep was door het dolle heen dus voor mij was er geen twijfel mogelijk. Deze mensen mogen Joep uitlaten. 
Hondenuitlaatservice het Zand staat voor zorg, liefde en aandacht voor je hond. Ze staan direct voor je klaar, zijn zeer flexibel en schrijven altijd een stukje tekst over hoe het uitlaten is gegaan. Afgelopen maanden is Joep qua gezondheid gaan kwakkelen en moet nu vaker uitgelaten worden. Dit kon direct geregeld worden. Ik ga nu met een rustig gevoel naar mijn werk en Joep verheugt zich op de aandacht die hij 3x per week 2x per dag krijgt. Hond blij, baas blij." Roos (Tilburg)

 

"Bij toeval ben ik bij Hondenuitlaatservice het Zand terecht gekomen, nadat mijn partner en ik beiden fulltime gingen werken. Ik was op zoek naar een uitlaatservice waarbij de honden niet in een groep werden uitgelaten, maar individuele aandacht kregen. Eén van onze honden is een Tosa Inu van 75 kilo, waardoor deze niet gemakkelijk uit te laten is en we zijn altijd voorzichtig met zijn gedrag en het gedrag van andere honden. Hoewel ik in eerste instantie vrij nerveus werd om de honden over te dragen, kan ik na de eerste keer met een gerust hart de honden bij ons thuis achterlaten als wij naar het werk gaan. Ik weet dat ze in goede handen zijn bij Jeffrey en Daan. Na de wandeling wordt in een schrift de bijzonderheden bijgehouden, zodat wij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van die dag. Daarnaast verliep de kennismaking ook erg prettig. Voor de intake zijn zowel Daan als Jeffrey bij ons langs geweest, zodat ook de honden kennis konden maken. Kortom, ik ben meer dan tevreden met Hondenuitlaatservice het Zand." Natasja (Oisterwijk)

 

"Hondenuitlaatservice het Zand heeft mijn hond altijd heel netjes uitgelaten en verzorgd als ik daartoe zelf niet in de gelegenheid was. Even een mailtje sturen en een afspraak was zo gemaakt. Correcte mensen met een passie voor honden. Ze laten je hond uit in de buurt van je eigen huis. En na de wandeling worden alle bijzonderheden netjes genoteerd zodat je kan lezen hoe alles is verlopen. Prima service dus!" Jeroen (Tilburg)

 

 

Nadat mijn vader een beroerte kreeg, moesten we halsoverkop een Hondenuitlaatservice regelen voor zijn hondje.Contact opgenomen met Hondenuitlaatservice t Zand en afspraak gemaakt met Jeffrey. Deze kon al de volgende avond komen en was bereid om meteen te beginnen. Omdat mijn moeder angstig is voor vreemden, was het even de vraag of dit goed zou gaan, maar Jeffrey is zo lief voor mijn ouders dat ze allebei weg van hem zijn. Hij wordt zelfs gemist als hij op vakantie is !  Hij is honderd procent betrouwbaar en komt alle afspraken na. Ook is hij heel flexibel met de strippenkaart. Soms heeft mijn vader het idee dat hij het zelf wel weer kan, maar als het dan toch niet gaat, staat Jeffrey weer voor hem klaar. Kortom wij zijn heel tevreden met Jeffrey en Hondenuitlaatservice 't Zand en bevelen hen van harte aan !Mariette en Jan.

 

Klik hier om contact met ons op te nemen.